Kameraadjes Voetbalfeest 2018

Op zondag 25 maart 2018 vindt het Kameraadjes Voetbalfeest in De Kuip plaats: een tof feest met duizenden andere jonge Feyenoord-supporters, de spelers van Feyenoord én topartiesten. Het Kameraadjes Voetbalfeest is volledig uitverkocht.

Programma

Tussen 11:00 en 17:00 uur is er van alles te doen in en rondom De Kuip. Zo kun je vragen stellen aan de Feyenoord-spelers tijdens de kidspersconferentie, is er een speciale baby-fotoshoot met de Feyenoord-spelers en vinden er in de buitenring van het stadion verschillende activiteiten plaats. In het stadion kun je genieten van een wervelende show met presentator Pepijn Gunneweg, YouTubers Matthy en Koen en optredens van topartiesten, waaronder Broederliefde en Ronnie Flex!

Tijdschema
11:00 uur Start Kameraadjes Voetbalfeest 2018
15:00 uur Start binnenprogramma met optreden van o.a. Broederliefde
16:00 uur Einde binnenprogramma
17:00 uur Einde Kameraadjes Voetbalfeest 2018

Zomertijd

Let op: in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 maart gaat de zomertijd in. Dit betekent dat de klok een uur vooruit gaat. Houd hier rekening mee, zodat je niets mist van het Voetbalfeest!Plattegrond
Bekijk hier de plattegrond.

*Entree binnenprogramma: Mindervaliden kunnen zich tot uiterlijk 14:00 uur in de hoek bij vak P melden voor het binnenprogramma. Mindervaliden en begeleiders kunnen plaatsnemen op het gebruikelijke mindervaliden vak voor vak Z.

Activiteiten
Baby-fotoshoot

Tijdens deze unieke fotoshoot kunnen Kameraadjes tussen de 0 en 2 jaar op de foto met een Feyenoord-speler en mascotte Coentje. De foto’s komen op de Kameraadjeswebsite te staan. 

De inschrijving hiervoor is gesloten en de uitgekozen Kameraadjes hebben persoonlijk bericht ontvangen over hun aanmelding.

Kidspersconferentie
Wat wil jij graag weten van de Feyenoord-spelers? Grijp je kans en vraag de spelers het hemd van hun lijf tijdens de Kidspersconferentie. Neem plaats in de persruimte en stel jouw meest brandende vragen als een echte journalist! Het aantal beschikbare plaatsen in beperkt.

De inschrijving hiervoor is gesloten en de uitgekozen Kameraadjes hebben persoonlijk bericht ontvangen over hun aanmelding.

Feyenoord Experience

Hoe ziet het leven van een jeugdspeler van Feyenoord eruit? Wat moeten zij doen om vanuit Feyenoord Academy door te stromen naar het eerste elftal? En hoe kun jij jouw dromen en doelen bereiken? Kom er alles over te weten tijdens de Feyenoord Experience “Het leven van een jeugdspeler van Feyenoord” van de Feyenoord Foundation en Feyenoord Academy. 

De inschrijving hiervoor is gesloten en de uitgekozen Kameraadjes hebben persoonlijk bericht ontvangen over hun aanmelding.

Een duik in De Kuip!

Volg een verkorte rondleiding tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest voor slechts € 6,-. Deze bijzondere rondleiding gaat langs de meest unieke locaties van De Kuip, terwijl een rondleider jou allemaal leuke weetjes over Feyenoord en De Kuip vertelt.

De inschrijving hiervoor is gesloten.

Voorleeshoek

Schrijver Eus Roovers leest in de voorleeshoek voor uit het enige echte Feyenoord-voorleesboek. Tip: Neem je eigen boek mee, zo kun je meelezen en kan Eus hem na de sessie signeren!

Clinic Feyenoord Soccer Schools

Uiteraard is Feyenoord Soccer Schools ook aanwezig op het Kameraadjes Voetbalfeest. Onder leiding van oud-spelers van Feyenoord Ben Wijnstekers en Mike Obiku kun jij deelnemen aan één van de vele clinics. Doe mee en ontwikkel jezelf als voetballer!

Binnenprogramma
Broederliefde

In De Kuip op het veld staan vinden ze geweldig, dat hebben ze al mogen ervaren bij een gastoptreden tijdens de show van Jandino Asporaat en Najib Amhali. Nu mogen ze De Kuip op zijn kop zetten tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest en met hits als ‘Officieel’, ‘Mi no Lob’ en ‘Jungle’ gaan ze dat zeker doen!

Ronnie Flex

Hij is één van de populairste Feyenoord-supporters: Ronnie Flex. Toen Feyenoord de landstitel veroverde trad de rapper al vier keer op voor zijn favoriete voetbalclub en hij is één van de topacts die het Kameraadjes Voetbalfeest onvergetelijk gaat maken.

Pepijn Gunneweg presenteert…

We hebben nog een leuk nieuwtje: Pepijn Gunneweg, die je kent van de BZT-show en Klokhuis, zal het binnenprogramma presenteren.

Handige informatie
Gratis reizen met de RET


Kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 14 jaar kunnen op zondag 25 maart gratis met de bus of tram van de RET naar De Kuip reizen voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Per betalende volwassene mogen maximaal twee Kameraadjes gratis reizen. Het toegangsbewijs voor het Voetbalfeest geldt dan als vervoersbewijs. Tramlijn 23 stopt voor De Kuip.

Parkeren

Bezoekers van het Kameraadjes Voetbalfeest kunnen gratis parkeren op parkeerplaatsen P2, P3, P4 en P6 van De Kuip. Op parkeerplaats P2 is een deel afgezet voor mindervaliden: op vertoon van je kaartje voor het Kameraadjes Voetbalfeest en je invalidenparkeerkaart kun je hier parkeren.

Betaalmogelijkheden
Bij thuiswedstrijden van Feyenoord wordt normaal gesproken betaald met munten. Dit zal bij het Kameraadjes Voetbalfeest niet het geval zijn. Het is daarom van belang om voldoende contant geld mee te nemen, aangezien er weinig mogelijkheden zijn om te pinnen.

Toegang
Het Kameraadjes Voetbalfeest is volledig uitverkocht. Dus, let op: print de e-tickets uit op A4-formaat en neem deze mee naar De Kuip. Zorg ervoor dat je de oorspronkelijke grootte van het e-ticket in stand houdt (niet verkleinen) en print meerdere e-tickets los van elkaar uit (niet dubbelzijdig!). Het is NIET mogelijk om het e-ticket vanaf een mobiel toestel te laten scannen. Het e-ticket biedt slechts één keer toegang en dient te worden aangeboden bij de ingang. De ingang van het Kameraadjes Voetbalfeest bevindt zich bij de poorten 34 t/m 52 (let op: de ingang is aan de Olympiazijde, dus een andere zijde dan de voorgaande edities).

Wij wensen je alvast veel plezier op het Kameraadjes Voetbalfeest.

Tot zondag 25 maart!