Word lid

Kameraadjes App

De officiële Kameraadjes App is vanaf nu te downloaden! Stap in deze toffe Feyenoord-wereld en sta dicht bij jouw voetbalhelden.
NIEUW: Sinterklaas is weer in het land en dit jaar vind je hem op een wel heel bijzondere plek: in de Kameraadjes App!

Speciaal voor jou als Kameraadje is er een digitale Sinterklaaswereld gemaakt. Je kunt er iedere dag je schoen zetten, Sinterklaas helpen met zijn klusjes op de pakjesboot en luisteren naar de avonturen van Sinterklaas en de Graspietjes. Natuurlijk kun je ook meezingen met de Feyenoord-liedjes van Sinterklaasfever!

In de Kameraadjes App kunnen jonge Feyenoorders zich uitleven in de wereld van hun favoriete voetbalclub. Maak als Kameraadje je eigen avatar en speel tegen jouw Feyenoord-helden. Win jij het één tegen één duel tegen een speler van Feyenoord en dribbel je langs alle pionnen en obstakels op het veld? Ga de uitdaging aan! Ontmoet de Feyenoord-spelers ook buiten het trainingsveld en verzamel alle spelerskaarten. Bovendien tel je af tot de volgende wedstrijd van Feyenoord en blijf je live op de hoogte van de stand in De Kuip!


Download in de Apple App Store Download in de Google Play Store

 

Heb je de Kameraadjes App al gedownload? Laat ons dan zien hoe jouw avatar eruit ziet! Deel een foto met #Kameraadjes op Instagram en maak kans op één van de gesigneerde borden met een Feyenoord-speler uit de App. 

Nog geen Kameraadje? Sluit je dan nu aan bij de Feyenoord Juniorclub en speel tegen jouw Feyenoord-helden in de Kameraadjes App!

Word lid