Word lid

Hoe claim ik mijn kaartje?

Wil jij Feyenoord Vrouwen 1 - Ajax gratis bezoeken? Volg dan de onderstaande instructies.

Het aankooprecht om een gratis Kameraadjeskaart te kunnen claimen en eventueel kaarten bij te kopen voor een ouders/begeleiders is gekoppeld aan het account van het Kameraadje. Deze accounts zijn allemaal aangemaakt in de Ticketshop, maar wellicht nog niet geactiveerd met een eigen uniek e-mailadres.

Wanneer het account van het Kameraadje nog niet is geactiveerd met een eigen uniek e-mailadres, dan kun je met een ander (reeds geactiveerd) Ticketshop-account het aankooprecht overnemen. Bijvoorbeeld het account van de ouder/begeleider. Wanneer het account van het Kameraadje wel is geactiveerd, kan je direct met dat account de kaart claimen.

Omdat er schaarste kan optreden bij de start van de verkoop is het verstandig om één van de onderstaande opties alvast voor te bereiden en hiermee niet te wachten tot de verkoop begint. Voor het koppelen heb je het relatienummer, postcode en pincode (standaard: 0000) van het Kameraadje nodig.

Kameraadje heeft zelf al een account in de Ticketshop

  1. Log in met bestaand account van het Kameraadje;
  2. Zodra de verkoop is gestart, is het mogelijk je gratis Kameraadjeskaart te verzilveren en eventueel een kaart bij te kopen.

Kameraadje koppelen aan een bestaand account in de Ticketshop

  1. Log in met een bestaand account;
  2. Koppel dan jouw Kameraadje aan jouw account via ‘Kameraden koppelen’ in jouw menu en zodra de verkoop is gestart, is het mogelijk je gratis Kameraadjeskaart te verzilveren en eventueel een kaart bij te kopen.

Naar de Ticketshop


Vragen?
Als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan telefonisch contact op met Feyenoord Service & Tickets via 0900-1908. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 12:00 uur bereikbaar. Je kan ons ook een WhatsApp-bericht sturen via 06-1907 1908.