Workshops

Heb je altijd al eens mee willen doen aan een echte Feyenoord-workshop? Kom dan naar het Kameraadjes Voetbalfeest op 28 maart 2016! Bekijk hieronder de twee workshops waar jij je voor kunt inschrijven.

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan gratis toegang tot evenementen, waaronder het Kameraadjes Voetbalfeest!

Workshop: Hoe bereik je je doel?
Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om in de jeugdopleiding van Feyenoord te spelen?

Meld je hier aan voor de speciale workshop ‘Hoe bereik je je doel?’ en persconferentie met een jeugdspeler van Feyenoord.

De jeugdspeler vertelt je tijdens deze workshop wat je er allemaal voor moet doen om bij Feyenoord te spelen: hoe gaat het met school, wat mag je wel en niet eten en wat zijn de doelen die een jeugdspeler heeft? Super leerzaam én interessant!

Workshop: Mini Maatschappelijke Voetbaltraining
Zin in een extra voetbaltraining? Train samen met een trainer van Feyenoord Soccer Schools en twee jeugdspelers van Feyenoord. Leer bijvoorbeeld dat voetbal ook als middel gebruikt kan worden om met elkaar kennis te maken en samen te werken. Daarnaast kunnen de jeugdspelers bruikbare tips geven!

Voorwaarden
Deze actie is alleen geldig voor leden van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes. Daarnaast moet je natuurlijk een kaartje hebben voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Heb je nog geen kaartje? Koop dan nu je kaartje in de webshop.

Nog geen lid van Kameraadjes?
Meld je dan hier aan voor Kameraadjes en ontvang binnen 5 werkdagen een e-mail met een unieke code om één gratis kaartje te verzilveren.

Wil je meer weten over het Kameraadjes Voetbalfeest? Alle informatie is hier te vinden.