Jouw 100 meter brede spandoek in De Kuip

Heb jij altijd al eens jouw zelf gemaakte spandoek in De Kuip willen zien hangen? Dan is dit je kans!

Aanmelden

Op zaterdag 2 maart kun je – samen met 250 andere Kameraadjes - een spandoek van liefst 100 meter (!) spuiten in De Kuip. Onder leiding van het sfeerteam van FSV De Feijenoorder gaan jullie aan de slag om een supertof doek te maken. Dit spandoek wordt een dag later in De Kuip opgehangen tijdens de Kameraadjeswedstrijd Feyenoord – FC Emmen waar jij ook bij bent!

Het spandoek hangt tijdens Feyenoord – FC Emmen aan de Gerard Meijer Tribune zodat de Kameraadjes – die op de Willem van Hanegem Tribune zitten – het spandoek goed kunnen zien. Natuurlijk ga je op zaterdag ook aan de slag met je eigen spandoek. Dit doek mag je meenemen naar huis, zodat je ‘m kunt ophangen in je kamer. Of neem je hem liever mee naar Feyenoord – FC Emmen voor nóg meer sfeer in De Kuip?

Aanmelden
Deelname aan dit evenement is gratis voor alle Kameraadjes die een toegangskaart hebben voor de Kameraadjeswedstrijd Feyenoord – FC Emmen én 8 jaar of ouder zijn. Je dient je vooraf aan te melden via onderstaande knop. Dit is mogelijk vanaf zaterdag 16 februari om 09:00 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er daarom snel bij, want vol=vol!

Aanmelden

Zorg dat je jouw Kameraadjesclubpas bij de hand hebt. Je hebt je relatienummer nodig om in te loggen in de Ticketshop.