Kom naar het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival

Unieke korting voor Kameraadjes op entreeticket FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival: 7 juli 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht

Ben jij helemaal gek van voetbal? Doe je niks liever dan een potje voetballen, over je favoriete sport praten en volg je alle wedstrijden? Dan moet je op 7 juli 2018 naar de Jaarbeurs in Utrecht komen. Op die dag vindt het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival plaats en dat wil je natuurlijk niet missen.

Je kunt er een wedstrijdje panna spelen, nieuwe tricks leren, in ‘t zonnetje naar Beach Soccer kijken en nog veel en veel meer. Bovendien kun je ook spelers en trainers uit de Eredivisie, edivisie en voetballende YouTubers ontmoeten, want zonder jouw idolen is een voetbalfeest natuurlijk niet compleet.

Het VoetbalFestival draait volledig om jou en de bal en is een dag vol fun! Sluit het voetbalseizoen af met je vrienden en kom op 7 juli naar de Jaarbeurs in Utrecht. Dit festival is voor jongens en meiden van 6 tot en met 14 jaar én hun ouders, trainers en begeleiders.

Als Kameraadje krijg je een speciale korting: een entreeticket kost € 10,50 in plaats van € 16,50 aan de kassa op de dag zelf. Koop daarom hier je tickets!

Wil je meer weten over het VoetbalFestival? Ga dan snel naar www.voetbalfestival.nl of volg het Voetbalfestival op Instagram!

* Mocht de bovenstaande bestellink niet werken, probeer het dan via deze pagina.
* De korting geldt alleen op het reguliere ticket: niet op de teamtickets of het ticket voor volwassenen. 

* Er kan één ticket met korting worden aangeschaft per inlog.
* Kinderen tot 6 jaar mogen gratis naar binnen.