Word lid

Kameraadjes Voetbalfeest 2020

Ben jij supporter van Feyenoord en heb je zin een feestje? Dan moet je op zondag 29 maart in De Kuip zijn! Op die dag vindt namelijk het Kameraadjes Voetbalfeest plaats, een tof feest met duizenden andere jonge Feyenoord-supporters, de spelers van Feyenoord én topartiesten. Als je nu lid wordt van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes mag je zelfs gratis naar dit feest! 
Word lid

Programma
Tussen 11:00 en 17:00 uur is er van alles te doen in en rondom De Kuip. Zo kun je vragen stellen aan de Feyenoord-spelers tijdens de kidspersconferentie, is er een speciale baby-fotoshoot met de spelers en vinden er in de buitenring van het stadion verschillende activiteiten plaats. In het stadion kun je genieten van een wervelende show met presentator Pepijn Gunneweg en optredens van topartiesten zoals Snelle!

Gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest?
Als je nu lid wordt van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes betaal je tot het einde van het seizoen slechts € 11,25 én ontvang je - naast het exclusieve welkomstpakket - een gratis kaartje (ter waarde van € 10,-) voor het Kameraadjes Voetbalfeest.

Bovendien profiteer je als Kameraadje van vele voordelen, zoals het gratis bezoeken van een thuiswedstrijd, vier keer per seizoen het Kameraadjes Magazine en 10% korting in de (Online) Feyenoord Fanshop. 

Wees er snel bij!
Het Kameraadjes Voetbalfeest was vorig jaar snel uitverkocht. Bij de kaartverkoop geldt het principe OP=OP, dus wacht niet te lang met kaarten kopen! In totaal zijn er 15.000 kaarten beschikbaar voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Word je tussen 13 januari en 18 februari lid? Dan ontvang je gegarandeerd een kaartje. Vanaf 19 februari kunnen ook niet-leden kaarten kopen. Nieuwe leden worden per e-mail geïnformeerd over de manier waarop het gratis kaartje verzilverd kan worden.