Word lid

Programma

Op zondag 29 maart vindt het Kameraadjes Voetbalfeest in De Kuip plaats: een tof feest met duizenden andere kinderen, de spelers van Feyenoord én topartiesten. 

Programma
Tussen 11:00 en 17:00 uur is er van alles te doen in en rondom De Kuip. In de buitenring van het stadion vinden eindeloos veel leuke (voetbal)activiteiten plaats en in het stadion kun je genieten van een wervelende show met presentatoren Pepijn Gunneweg en Qucee en optredens van topartiesten als Snelle en Ronnie Flex!

Tijdschema

 11:00 uur  Start Kameraadjes Voetbalfeest 2020
 15:00 uur  Start binnenprogramma met optreden van o.a. Snelle
 16:00 uur   Einde binnenprogramma
 17:00 uur  Einde Kameraadjes Voetbalfeest 2020


Zomertijd

Let op: in de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 maart gaat de zomertijd in. Dit betekent dat de klok een uur vooruit gaat. Houd hier rekening mee, zodat je niets mist van het Voetbalfeest!

Plattegrond
Download de Kameraadjes App om als één van de eersten de plattegrond van het Kameraadjes Voetbalfeest te bekijken! Bekijk hier alles wat er te doen is in De Kuip en sla je favoriete attracties op zodat je precies weet waar je moet zijn.  

Downloaden

Binnenprogramma met Snelle en Ronnie Flex
Lars Bos – alias rapper Snelle – is een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een Hollandse dorpsjongen met een hazenlip ook een (muzikaal) verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren. Met zijn monsterhits als “Scars”, “De Reunië” en “Lippenstift” komt hij optreden voor alle Kameraadjes in De Kuip!

Hij is één van de populairste Feyenoord-supporters: Ronnie Flex. Sinds Feyenoord de landstitel veroverde, trad de rapper al vijf keer op voor zijn favoriete voetbalclub en hij is ook dit jaar één van de topacts op het Kameraadjes Voetbalfeest. 

We hebben nog een leuk nieuwtje: Pepijn Gunneweg, die je kent van de BZT-show en Klokhuis, zal net als de laatste edities van het Kameraadjes Voetbalfeest het binnenprogramma presenteren. Dit doet hij met niemand minder dan Qucee! Hij zal De Kuip op zijn kop zetten tijdens de show.

Gratis reizen met de RET
Kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 14 jaar kunnen op zondag 29 maart gratis met de bus of tram van de RET naar De Kuip reizen voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Per betalende volwassene mogen maximaal twee Kameraadjes gratis reizen. Het toegangsbewijs voor het Voetbalfeest geldt dan als vervoersbewijs. Tramlijn 23 stopt voor De Kuip.

Wij wensen je alvast veel plezier op het Kameraadjes Voetbalfeest.

Tot zondag 29 maart!

Heb je nog geen kaarten? Bestel ze nu voor slechts € 10,- per stuk. Wees er snel bij, want op=op!

Bestel kaarten