Kameraadjes Voetbalfeest 2019

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!

Kameraadjes Voetbalfeest 2019
Ben jij supporter van Feyenoord en heb je zin een feestje? Dan moet je op zondag 24 maart in De Kuip zijn! Op die dag vindt namelijk het Kameraadjes Voetbalfeest plaats, een tof feest met duizenden andere jonge Feyenoord-supporters, de spelers van Feyenoord én topartiesten. Als je nu lid wordt van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes mag je zelfs gratis naar dit feest!

Programma
Tussen 11:00 en 17:00 uur is er van alles te doen in en rondom De Kuip. Zo kun je vragen stellen aan de Feyenoord-spelers tijdens de kidspersconferentie, is er een speciale baby-fotoshoot met de spelers en vinden er in de buitenring van het stadion verschillende activiteiten plaats. In het stadion kun je genieten van een wervelende show met presentator Pepijn Gunneweg, YouTubers Matthy en Koen en optredens van topartiesten als Ronnie Flex, Nielson, Famke Louise en Maan!

Tijdschema
11:00 uur Start Kameraadjes Voetbalfeest 2019
15:00 uur Start binnenprogramma met optreden van o.a. Ronnie Flex en Nielson
16:00 uur Einde binnenprogramma
17:00 uur Einde Kameraadjes Voetbalfeest 2019

Gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest?
Als je nu lid wordt van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes, betaal je tot het einde van het seizoen slechts € 10,- én ontvang je een gratis kaartje (ter waarde van € 10,-) voor het Kameraadjes Voetbalfeest.

Daarnaast profiteer je als Kameraadje van vele voordelen, zoals het gratis bezoeken van een thuiswedstrijd, vijf keer per seizoen het (Online) Kameraadjes Magazine en gratis toegang tot Feyenoord-evenementen.

Word nu lid!

Nieuwe leden worden per e-mail geïnformeerd over de manier waarop het gratis kaartje verzilverd kan worden. Ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen natuurlijk ook mee. Zij betalen slechts € 10,- per kaartje.

Wees er snel bij!
Het Kameraadjes Voetbalfeest was vorig jaar snel uitverkocht. Bij de kaartverkoop geldt het principe OP=OP, dus wacht niet te lang met kaarten kopen! In totaal zijn er 15.000 kaarten beschikbaar voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Word je tussen 14 januari en 15 februari lid? Dan ontvang je gegarandeerd een kaartje. Vanaf 16 februari kunnen ook niet-leden kaarten kopen.