Kameraadjes Voetbalfeest

Kameraadjes Voetbalfeest 2018
Ben jij supporter van Feyenoord en heb je zin een feestje? Dan moet je op zondag 25 maart in De Kuip zijn! Op die dag vindt namelijk het Kameraadjes Voetbalfeest plaats, een tof feest met duizenden andere jonge Feyenoord-supporters, de spelers van Feyenoord én topartiesten. Als je nu lid wordt van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes mag je zelfs gratis naar dit feest!

Programma
Tussen 11:00 en 17:00 uur is er van alles te doen in en rondom De Kuip. Zo kun je vragen stellen aan de Feyenoord-spelers tijdens de kidspersconferentie, is er een speciale baby-fotoshoot met de spelers en vinden er in de buitenring van het stadion verschillende activiteiten plaats. In het stadion kun je genieten van een wervelende show met presentator Pepijn Gunneweg, YouTubers Matthy en Koen en optredens van topartiesten!

Tijdschema
11:00 uur Start Kameraadjes Voetbalfeest 2018
15:00 uur Start binnenprogramma
16:00 uur Einde binnenprogramma
17:00 uur Einde Kameraadjes Voetbalfeest 2018

En wist je dat je op zondag 25 maart gratis met de bus of tram van de RET naar De Kuip reist voor het Kameraadjes Voetbalfeest? Je toegangsbewijs geldt dan als je vervoersbewijs!

Wil jij weten welke topartiesten dat zullen zijn? Houd dan de Instagram van Coentje (@coentje1908) in de gaten voor de laatste updates!

Gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest?
Als je nu lid wordt van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes, dan betaal je tot het einde van het seizoen slechts € 10,- én ontvang je een gratis kaartje (ter waarde van € 10,-) voor het Kameraadjes Voetbalfeest.

Daarnaast profiteer je als Kameraadje van vele voordelen, zoals het gratis bezoeken van een thuiswedstrijd, vijf keer per seizoen het (Online) Kameraadjes Magazine en gratis toegang tot Feyenoord-evenementen.

Word nu lid!

Nieuwe leden worden per e-mail geïnformeerd over de manier waarop het gratis kaartje verzilverd kan worden. Ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen natuurlijk ook mee; zij betalen slechts € 10,- per kaartje.

Wees er snel bij!
Het Kameraadjes Voetbalfeest was vorig jaar snel uitverkocht. Bij de kaartverkoop geldt het principe OP=OP, dus wacht niet te lang met kaarten kopen! In totaal zijn er 15.000 kaarten beschikbaar voor het Kameraadjes Voetbalfeest. De voorrangsperiode voor Kameraadjes loopt tot en met 16 februari. Daarna kunnen ook niet-leden kaarten kopen. Word uiterlijk 16 februari lid en je ontvangt gegarandeerd een kaartje. Vanaf 17 februari kunnen ook niet-leden kaarten kopen.