Kameraadjes Voetbalfeest 2019

Op zondag 24 maart 2019 vindt het Kameraadjes Voetbalfeest in De Kuip plaats: een tof feest met duizenden andere jonge Feyenoord-supporters, de spelers van Feyenoord én topartiesten. Het Kameraadjes Voetbalfeest is volledig uitverkocht.

Programma
Tussen 11:00 en 17:00 uur is er van alles te doen in en rondom De Kuip. Zo kun je vragen stellen aan de Feyenoord-spelers tijdens de kidspersconferentie, is er een speciale baby-fotoshoot met de Feyenoord-spelers en vinden er in de buitenring van het stadion verschillende activiteiten plaats. In het stadion kun je genieten van een wervelende show met presentator Pepijn Gunneweg, YouTubers Matthy en Koen en optredens van topartiesten als Ronnie Flex, Nielson, Famke Louise en Maan!

Plattegrond

*Entree binnenprogramma: mindervaliden kunnen zich tot uiterlijk 14:00 uur in de hoek bij Vak P melden voor het binnenprogramma. Met de hulp van een begeleider van Feyenoord worden zij naar het podium gebracht waarop ze mogen plaatsnemen met hun begeleider (er zullen klapstoeltjes staan voor de begeleiders).

Activiteiten

Baby-fotoshoot
Tijdens deze unieke fotoshoot kunnen Kameraadjes tussen de 0 en 2 jaar op de foto met een Feyenoord-speler en mascotte Coentje. De foto’s komen op de Kameraadjeswebsite te staan.

Het aantal beschikbare plaatsen in beperkt! Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Hiervoor hebben Kameraadjes in de leeftijd 0 - 2 jaar (met een kaartje voor het Kameraadjes Voetbalfeest) in de eerste week van maart een uitnodiging per e-mail ontvangen.

Kidspersconferentie
Wat wil jij graag weten van de Feyenoord-spelers? Grijp je kans en vraag de spelers het hemd van hun lijf tijdens de Kidspersconferentie. Neem plaats in de persruimte en stel jouw vragen als een echte journalist!

Het aantal beschikbare plaatsen in beperkt. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Hiervoor hebben Kameraadjes met een kaartje voor het Kameraadjes Voetbalfeest die ouder dan 2 jaar zijn in de eerste week van maart een uitnodiging per e-mail ontvangen.

Meet & greet met een jeugdspeler
Hoe ziet het leven van een jeugdspeler van Feyenoord eruit? Wat moeten zij doen om vanuit Feyenoord Academy door te stromen naar het eerste elftal? En hoe kun jij jouw dromen en doelen bereiken? Kom er alles over te weten tijdens de Meet& greet met een jeugdspeler van Feyenoord.

Het aantal beschikbare plaatsen in beperkt. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Hiervoor hebben Kameraadjes met een kaartje voor het Kameraadjes Voetbalfeest die ouder dan 6 jaar zijn in de eerste week van maart een uitnodiging per e-mail ontvangen.

Voorleeshoek
Schrijver Eus Roovers leest in de voorleeshoek voor uit het enige echte Feyenoord-voorleesboek. Tip: neem je eigen boek mee. Zo kun je meelezen en kan Eus hem na de sessie signeren!

Clinic Feyenoord Soccer Schools
Uiteraard is Feyenoord Soccer Schools ook aanwezig op het Kameraadjes Voetbalfeest. Onder leiding van oud-spelers van Feyenoord Ben Wijnstekers en Mike Obiku kun jij deelnemen aan één van de vele clinics. Doe mee en ontwikkel jezelf als voetballer!

Binnenprogramma

Ronnie Flex, Nielson, Famke Louise en Maan
Hij is één van de populairste Feyenoord-supporters: Ronnie Flex. Sinds Feyenoord de landstitel veroverde, trad de rapper al vier keer op voor zijn favoriete voetbalclub en hij is ook dit jaar één van de topacts op het Kameraadjes Voetbalfeest. Samen met Famke Louise en Maan zal hij optreden in De Kuip.

Famke Louise is razend populair en ken je misschien wel van de vlogs op haar YouTube-kanaal, of van haar bekende hits ‘Op Me Monnie’, ‘Slide’ en ‘Alleen door jou’. Ze werkte al meerdere keren samen met Ronnie Flex. Maan is een Nederlandse zangeres die bekend is geworden door in 2016 het zesde seizoen van The Voice of Holland te winnen. Zij heeft ook een nummer gemaakt met Ronnie: ‘Blijf bij mij’.

Nielson had met de nummers ‘Hoe’ en ‘Sexy Als Ik Dans’ al eens grote hits en scoorde laatst een knaller met ‘IJskoud’. Als echte Feyenoord-supporter mag hij dan ook niet in de line-up van het Kameraadjes Voetbalfeest ontbreken!

Pepijn Gunneweg presenteert…
We hebben nog een leuk nieuwtje: Pepijn Gunneweg, die je kent van de BZT-show en Klokhuis, zal net als de laatste edities van het Kameraadjes Voetbalfeest het binnenprogramma presenteren.

Matthy en Koen
Feyenoords YouTubers kunnen natuurlijk ook niet ontbreken! Matthy en Koen zijn bij het Kameraadjes Voetbalfeest 2019 aanwezig.

Handige informatie

Gratis reizen met de RET
Kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 14 jaar kunnen op zondag 24 maart gratis met de bus of tram van de RET naar De Kuip reizen voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Per betalende volwassene mogen maximaal twee Kameraadjes gratis reizen. Het toegangsbewijs voor het Voetbalfeest geldt dan als vervoersbewijs. Kinderen tot en met 3 jaar reizen gratis met de RET. Tramlijn 23 stopt voor De Kuip.

Parkeren
Bezoekers van het Kameraadjes Voetbalfeest kunnen gratis parkeren op parkeerplaatsen P2, P3, P4 en P6 van De Kuip. Op parkeerplaats P2 is een deel afgezet voor mindervaliden: op vertoon van je kaartje voor het Kameraadjes Voetbalfeest en je invalidenparkeerkaart kun je hier parkeren.

Betaalmogelijkheden
Bij thuiswedstrijden van Feyenoord wordt normaal gesproken betaald met munten. Dit zal bij het Kameraadjes Voetbalfeest niet het geval zijn. Het is daarom van belang om voldoende contant geld mee te nemen, aangezien er weinig mogelijkheden zijn om te pinnen.

Toegang
Het Kameraadjes Voetbalfeest is volledig uitverkocht. Dus let op: print de e-tickets uit op A4-formaat en neem deze mee naar De Kuip. Zorg ervoor dat je de oorspronkelijke grootte van het e-ticket in stand houdt (niet verkleinen) en print meerdere e-tickets los van elkaar uit (niet dubbelzijdig!). Het is NIET mogelijk om het e-ticket vanaf een mobiel toestel te laten scannen. Het e-ticket biedt slechts één keer toegang en dient te worden aangeboden bij de ingang. De ingang van het Kameraadjes Voetbalfeest bevindt zich bij de poorten 34 t/m 52.

Wij wensen je alvast veel plezier op het Kameraadjes Voetbalfeest.

Tot zondag 24 maart!