Kameraadjes Voetbalfeest 2019

Heb jij zin in een feestje met duizenden Kameraadjes, de spelers van Feyenoord én topartiesten? Dan moet je op zondag 24 maart in De Kuip zijn! Op die dag vindt namelijk alweer de vijfde editie van het Kameraadjes Voetbalfeest plaats.

Programma
Tussen 11:00 en 17:00 uur is er van alles te doen in en rondom De Kuip. Zo kun je vragen stellen aan de Feyenoord-spelers tijdens de kidspersconferentie, is er een speciale baby-fotoshoot met de spelers en vinden er in de buitenring van het stadion verschillende activiteiten plaats. In het stadion kun je genieten van een wervelende show met presentator Pepijn Gunneweg, YouTubers Matthy en Koen en optredens van topartiesten als Ronnie Flex, Nielson, Famke Louise en Maan!

Tijdschema
11:00 uur Start Kameraadjes Voetbalfeest 2019
15:00 uur Start binnenprogramma met optreden van o.a. Ronnie Flex en Nielson
16:00 uur Einde binnenprogramma
17:00 uur Einde Kameraadjes Voetbalfeest 2019

Kaartverkoop
Als je lid bent van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes mag je gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest! Jouw ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen natuurlijk ook mee. Zij betalen slechts € 10,- per kaartje. Per Kameraadjeslidmaatschap kunnen maximaal vier kaarten bijgekocht worden.

De voorrangsperiode voor Kameraadjes start zaterdag 2 februari om 09:00 uur. Alle leden van de Feyenoord Juniorclub ontvangen vrijdag een e-mail met hun persoonlijke inloggegevens voor het verzilveren van hun gratis kaartje en de kaartverkoop voor het Kameraadjes Voetbalfeest.

Wees er snel bij!
Het Kameraadjes Voetbalfeest was vorig jaar snel uitverkocht. Bij de kaartverkoop geldt het principe OP=OP, dus wacht niet te lang met kaarten kopen! In totaal zijn er 15.000 kaarten beschikbaar voor het Kameraadjes Voetbalfeest. De voorrangsperiode voor Kameraadjes loopt tot en met vrijdag 15 februari. Daarna kunnen ook niet-leden kaarten kopen en kun je eventueel extra kaarten bijkopen.