Uitslag Ik weet het

Uitslag Ik weet het

Met een belangrijke wedstrijd in aantocht, heeft trainer Rutten een extra speler nodig. Maar wie? Gelukkig kan hij vertrouwen op de Kameraadjes, want die hadden de nodige suggesties! Hieronder vind je een overzicht van de leukste inzendingen.

Tygo van der Elst

“Ze hebben SinterClasie nodig op het middenveld”

 

Kenji Hofman

“Vragen of Pelle kan komen helpen”

 

Levi Aguenaou

“Ik ben nog maar twee jaar, maar ik kan al een aardig balletje trappen, misschien ik?”

 

Annick Wierikx

“Zet de Sint  op het middenveld volgens mijn mama kon hij dat heel goed. Sinterklaas moet gewoon zijn gouden schoenen aan doen dan zit die pegel er wel weer in. En de zwarte Pieten moeten hard Hand in Hand Kameraden zingen.”

 

Mariska Kruis

“Leroy Fer. Hij is al een beetje ingespeeld op de selectie omdat hij ex-Feyenoorder is dus zou hij Feyenoord kunnen helpen om de 3 punten te pakken.”

 

Robin Kuyper

“Ik denk dat Fred Rutten op zijn verlanglijstje voor Sinterklaas, Guidetti moet vragen. Misschien zorgt Sinterklaas dan wel dat die in zijn schoen komt.”

 

Sven Hijdra

“Ik heb een broer van 21 en kan heel goed voetballen. Hij kan de geblesseerde speler vervangen. Ik zou wel willen maar ik ben denk ik te jong ben.”

 

Thijmen Kant

“Ik denk dat ik feyenoord kan helpen! Ik ben een goede voetballer. Misschien een beetje jong, maar ik weet zeker dat ik feyenoord versterk als ik op het middenveld speel!”

De beste tip kwam volgens de trainer van:
Kim Voormolen

Zij wint een mooie Adidas-tas! Gefeliciteerd!