Een persoonlijk videobericht van Sinterklaas

Sinterklaas is weer in het land en voor de jongste Feyenoord-supporters heeft hij een heel uniek cadeau: hij spreekt Kameraadjes persoonlijk toe in een videoboodschap, rechtstreeks vanuit zijn kantoor in De Kuip!

Dit videobericht stel je zelf gemakkelijk samen door de gegevens van het Kameraadje in te vullen. Deze gegevens worden verwerkt in een video van ongeveer vijf minuten, waarin Sinterklaas onder meer een complimentje geeft, een liedje met jullie zingt, wat vertelt over de favoriete speler van het Kameraadje en (door jou opgestuurde) foto’s laat zien van het Kameraadje zelf en zijn/haar huis.

Wil jij een jonge Feyenoorder verrassen met een persoonlijke boodschap van Sinterklaas? Meld dan nu een Mini of Puntertje aan bij de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes en stel jouw persoonlijke videobericht samen.

Let op: bestaande leden van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes van 0 tot en met 7 jaar (Mini’s en Puntertjes) hebben op zondag 18 november een e-mail ontvangen met instructies om de videoboodschap samen te stellen. De actie loopt tot en met zondag 2 december en is alleen geldig voor het Mini’s en Puntertjes lidmaatschap.