Kameraadjesparade

Op donderdag 19 juli is het zo ver! Dan vindt de jaarlijkse Open Dag van Feyenoord plaats. Een evenement dat je als Kameraadje niet mag missen. Op deze dag zijn er namelijk weer heel veel leuke activiteiten in en rondom De Kuip!

Kameraadjesparade
Ben jij tussen de 6 en 14 jaar oud? En heb jij altijd al eens in een volle Kuip op het veld willen staan? Dan is dit je kans! Samen met jouw beste vriend of vriendin kun je tijdens de Open Dag namelijk meedoen aan de Kameraadjesparade. Samen met heel veel andere Kameraadjes betreed je vlak voor de spelerspresentatie het veld van De Kuip. Je voelt je net een echte Feyenoord-speler als het publiek begint te juichen en zingen bij jouw opkomst! Wil jij die prachtige ervaring beleven? Vul onderstaand formulier in om kans te maken om deel te nemen aan de Kameraadjesparade.

 

Door het ontvangen van deze gegevens kunnen we controleren of je aan de voorwaarden voldoet (lid van Feyenoord Juniorclub Kameraadjes tussen de 6 en 14 jaar oud) en kunnen we jou bereiken indien je uitgekozen wordt om mee te doen aan deze activiteit tijdens de Open Dag.

 

Je kan niet meer aanmelden voor de Kameraadjesparade.