Word lid
Feyenoord Juniorclub Kameraadjes

Winnaar Geboorteloket bekend!

Feyenoord Juniorclub Kameraadjes opende begin september tijdelijk het Geboorteloket, speciaal voor pasgeboren Feyenoorders. Ouders konden hun kind aanmelden en maakten hierdoor kans op fantastische prijzen. Een van de kersverse Kameraadjes won een complete Kameraadjes-jeugd!

Ouders konden drie weken lang hun pasgeboren baby’s online aanmelden bij het Geboorteloket. Na aanmelding maakten zij kans op één van de twaalf Feyenoord-babypakketten. Levi kreeg een dubbele prijs. Hij ontving niet alleen het pakket, maar ook de hoofdprijs: een volledig Kameraadjes-lidmaatschap vanaf zijn geboorte tot zijn vijftiende verjaardag.

Levi werd drie maanden geleden geboren. Zijn moeder meldde hem al na snel aan bij het Geboorteloket. Dankzij deze aanmelding mocht Levi samen met zijn vader en twee broers langskomen in De Kuip om de prijzen in ontvangst te nemen. Dit werd een onvergetelijke ervaring, want dit gebeurde in de officiële kleedkamer van Feyenoord.

Ook Coentje was hierbij aanwezig. De mascotte van Feyenoord maakte samen met de kleine winnaar en zijn vader een mooie foto. Wij wensen Levi een fantastische Kameraadjes-jeugd en zijn ervan overtuigd dat Levi op gaat groeien als een echte Feyenoorder.