Word lid
Feyenoord Juniorclub Kameraadjes

Winactie bij onze Academy Partners

Feyenoord Juniorclub Kameraadjes heeft de afgelopen weken een winactie gehouden in samenwerking met de Feyenoord Academy Partners. De jongste voetballertjes van deze amateurclubs maakten kans op één gratis Kameraadjeslidmaatschap per club. 

Het was niet zomaar een winactie… Het was ook een onderlinge strijd tussen de Academy Partners, want bij de twee verenigingen met de meeste aanmeldingen voor het gratis lidmaatschap kwam clubmascotte Coentje de prijs persoonlijk overhandigen.

Na een strijd van enkele weken onthult de eindstand dat Spartaan’20 voor de meeste aanmeldingen heeft gezorgd. Het gratis lidmaatschap was voor middenvelder Kaan Özaynaci. De speler van Onder 11 was totaal verrast op het moment dat hij de prijs van Coentje ontving. 

BVV Barendrecht eindigde op een tweede plaats en verdiende hiermee ook een bezoek van Coentje. Noah Rodrigues, de spits van Onder 11, was daar de gelukkige winnaar van een Kameraadjeslidmaatschap. 

Bij de overige clubs feliciteren wij Imre Malschaert (SV Oranje Wit), Maysam Yakhlef (VVIJ), Sil Batist (FC ’s-Gravenzande), Lenny Muurlink (VV Spijkenisse), Jamareon Hardjopawiro (RBC Roosendaal), Ayoub El Farssi (Alphense Boys) en Raha Ahmadi (SC Feyenoord)! 

Vanuit Feyenoord Juniorclub Kameraadjes bedanken wij alle deelnemers en wensen wij iedereen veel succes bij hun voetbalvereniging!