Word lid
Kameraadjes+

Kameraadjes+ deal in de spotlights: Splashtours

Wist jij dat je als lid van de Kameraadjes niet alleen Feyenoord-supporter bent, maar zelf ook een hoop voordelen krijgt? Via het Kameraadjes+ programma krijg jij korting bij de leukste activiteiten in en rondom Rotterdam! Deze keer in de spotlight: Splashtours Rotterdam.

Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring! Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! Als Kameraadje krijg je 15% korting op deze bijzondere tour door Rotterdam. 

Maar dat is niet alles! Als Kameraadje krijg je exclusief toegang tot de Kameraadjes-evenementen. Ieder seizoen worden een aantal evenementen georganiseerd waar jij bij kunt zijn. Denk hierbij aan unieke rondleidingen door het stadion, een kidspersconferentie of FIFA-toernooien. Daarnaast staan een aantal wedstrijden per jaar in het teken van de leukste Juniorclub van Nederland: de Kameraadjeswedstrijden! Kameraadjes mogen één Kameraadjeswedstrijd per seizoen gratis bezoeken. Daar moet je een keer bij zijn geweest!

Ben jij nog geen lid, maar wil jij ook profiteren van dit soort leuke activiteiten en speciale kortingen? Word dan nu lid van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes!