Word lid
Feyenoord Juniorclub Kameraadjes

Kameraadjes Magazine weer op de deurmat!

Goed nieuws voor al onze Puntertjes en Pupillen: het Kameraadjes Magazine is weer uit! Aan de eerste editie van het seizoen beleef je, zoals altijd, volop lees- en speelplezier. Dat wordt de komende tijd genieten van leuke verhalen, foto’s, spelletjes en nog véééél meer!

In het Kameraadjes Magazine lees je van alles over je favoriete club. Dit keer kun je in het magazine ook alle wedstrijden van Feyenoord 1 voorspellen. Denk jij dat het team van Arne Slot alles gaat winnen? Of komen er ook tegenslagen aan? Verder kun je leuke spelletjes spelen; zoek de verschillen, woordzoekers, rebussen en ga op zoek naar Coentje.

Maak ook kennis met Marcus Pedersen, Gernot Trauner, Franco Antonucci en de rest van onze nieuwkomers. En ken je Lennard Hartjes al? Leer van dit jonge talent hoe je rustig kunt blijven tijdens het voetballen en hoe je de beste passes geeft. Door de weetjes kom je ook nog eens ontzettend veel te weten over jouw favoriete spelers.

Als je het magazine hebt uitgelezen, kun je jouw kamer vol hangen met gloednieuwe posters. Ben je pupil? Doe dan mee aan de winactie, waarbij je kans maakt op het nieuwe Feyenoord-thuistenue. Blader snel naar pagina 5 en lees wat je moet doen!