Word lid
Evenementen

Het eerste Kameraadjes FIFA-toernooi zit er weer op!

Met veel inzet en enthousiasme hebben tientallen Kameraadjes deelgenomen aan het allereerste FIFA 22-toernooi voor leden op de Playstation 4. Velen streden vrijdavoor de hoofdprijs van 4.600 FIFA-punten.

Om koers te zetten richting de hoofdprijs moesten de Kameraadjes zich eerst door de groepsfase heen spelen. Elke poule bestond uit vier spelers die allen één wedstrijd tegen elkaar speelden. De resultaten van de groepsfase zijn hier te vinden. Uiteindelijk stroomden de nummers 1 en 2 van de poules door naar de kruisfinales.

Vanaf de kruisfinales waren er nog 32 spelers in de race voor het kampioenschap. In de knock-out fase is het natuurlijk erop of eronder, wat veel extra spanning met zich meebracht. Deelnemers Thomas en Levi slaagden er uiteindelijk in alle rondes te overleven en zich te plaatsen voor de finale. De resultaten van de finales zijn hier te vinden. 

De finale was een spannende pot, waarin Levi dankzij een 1-0 zege als winnaar uit de strijd kwam. Levi, gefeliciteerd met de toernooiwinst en 4600 FIFA-punten! Thomas, niet getreurd, gefeliciteerd met het behalen van de finale en 2200 FIFA-punten. We bedanken alle Kameraadjes voor hun deelname en hopelijk zien we jullie en een hoop anderen terug bij de volgende editie!


*We hebben vernomen dat enkele deelnemers vanwege een technisch probleempje helaas niet mee konden doen. Het probleem is inmiddels verholpen en we kijkeuit naar een volgende editie, waar iedereen hopelijk met net zo veel enthousiasme aan mee wil doen.