Word lid
Mascottes
bdc1fee9be8b7e1df00ca8782145b8ca_2000_2000.JPG

Kameraadjes-actie bij Feyenoord Vrouwen 1

De wedstrijd op Varkenoord begon met een speciale mijlpaal. Voor het eerst in veertien weken mocht er namelijk weer publiek aanwezig zijn bij een wedstrijd van Feyenoord Vrouwen 1. Alle beschikbare kaarten, een derde van de totale capaciteit, waren binnen een paar dagen uitverkocht.
Om de wedstrijd nog specialer te maken waren er 30 Kameraadjes met rood-witte zwaaivlaggen langs het veld bij de opkomst van de spelers. Het was de eerste keer dat er vanuit de Feyenoord Juniorclub iets dergelijks werd georganiseerd, maar het was een groot succes. Op het goed gevulde Varkenoord heerste een uitstekende sfeer. Coentje verwelkomde alle bezoekers bij de ingang en met de steun van alle aanwezige Kameraadjes werd de overwinning binnen gesleept.

Vlak voor tijd leek het mis te gaan voor Feyenoord. Excelsior maakte gelijk en leek een punt over te houden aan deze wedstrijd. Amper een minuut daarna, vlak voor het einde van de reguliere speeltijd, maakte Maxime Bennink haar tweede van de avond en een belangrijke winnende goal. Eindstand: 3-2.

Bekijk de foto's van de vlaggendragers in de galerij hieronder.