Word lid
Evenementen

Alles wat jij moet weten over de Kameraadjeswedstrijd

Aanstaande zaterdag is het weer zo ver! Feyenoord Vrouwen 1 neemt het op tegen Ajax in De Kuip!
 

De wedstrijd start om 14:00 uur, maar om 12:30 uur gaan de poorten open en ben jij welkom op het Kameraadjes-plein om aan verschillende leuke activiteiten deel te nemen. Daarna kun je met jouw gejuich de Feyenoord-vrouwen helpen aan de overwinning tijdens deze Klassieker.

Let op! Jouw kaartje geeft toegang tot de poorten aan de gele en de blauwe zijde. Het Kameraadjes-plein bevindt zich aan de gele zijde. De poorten van de oranje en de groene zijde blijven gesloten. Via de binnenring kom je op het juiste vak. De Feyenoord-crew, te herkennen aan de rode jasjes, kunnen jou de weg wijzen.

Openbaar vervoer
In verband met beperkte parkeergelegenheid rondom De Kuip raden wij iedereen aan gebruik te maken van het openbaar vervoer. Plan hier direct je reis naar De Kuip

Met de auto
Kom je met de auto? Houd in dat geval rekening met drukte en beperkte parkeergelegenheid. Lees hier meer over de bereikbaarheid van het stadion.

Openingstijden
De poorten van het stadion openen om 12:30 uur. Vanaf dit moment tot aan de start van de wedstrijd kun je meedoen met de activiteiten.

Praktische informatie
Bij thuiswedstrijden van Feyenoord kun je alleen afrekenen met betaalmunten. Deze zijn verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten.