Word jij hét gezicht van de Kameraadjes?

Word jij hét gezicht van de Kameraadjes?

In maart is het zo ver… Dan bestaat de Feyenoord Juniorclub 15 jaar! Dat gaan we natuurlijk vieren met een groot jubileumfeest waarvoor alle Kameraadjes worden uitgenodigd. Maar we willen ook aan heel Nederland laten weten hoe leuk de Feyenoord Juniorclub is. En wie kunnen dat beter dan de Kameraadjes zelf? Helemaal niemand natuurlijk

Daarom zoeken we Kameraadjes in de leeftijd van 0 t/m 14 jaar die ambassadeur willen worden van de Juniorclub. Als ambassadeur word jij hét gezicht van de Kameraadjes. We maken een professionele foto van je, die met je voornaam, je leeftijd en een mooie quote over de Juniorclub in verschillende uitingen wordt geplaatst. Zo vertel je dus niet alleen aan heel Nederland hoe leuk het is om Kameraadje te zijn, maar word je ook nog eens beroemd!

Dus ben jij tussen de 0 en 14 jaar en lid van de Juniorclub, en vind jij het leuk om:
-    Hét gezicht van de Kameraadjes te zijn…
-    Andere jeugdige Feyenoord-fans te laten weten wat de Kameraadjes zo leuk maakt…
-    In een professionele studio een foto te laten maken…

En kun je op woensdagmiddag 28 januari naar Rotterdam komen voor deze fotoshoot?

Stuur dan een mail met recente foto naar redactie@kameraadjes.nl o.v.v. 'Ambassadeur Kameraadjes'. Vermeld hierbij je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en emailadres.

Aanmelden kan tot en met zondag 25 januari. Op maandag 26 januari worden de inzendingen beoordeeld en worden er zes Kameraadjes geselecteerd. De geselecteerde ambassadeurs ontvangen persoonlijk bericht. 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!