Voorspel de uitslag van Sparta - Feyenoord!

Voorspel de uitslag van Sparta - Feyenoord!

Elke week kunnen jullie als Kameraadjes de uitslag van de wedstrijd van Feyenoord voorspellen om kans te maken op een leuke Feyenoord-prijs... Dit weekend de derby tussen Feyenoord en Sparta! Weet Feyenoord na jaren afwezigheid op Het Kasteel meteen te winnen?

Na de topper van vorige week is het nu tijd voor een derby. Het zijn spannende, maar ook leuke weken in Rotterdam-Zuid. Aan de andere kant van Rotterdam zijn ze teleurgesteld van de uitschakeling in de KNVB-beker. Afgelopen woensdag ging de ploeg van Alex Pastoor onderuit tegen Vitesse met 2-1 en daarmee is de kans op een prijs dit jaar voorbij. De Spangenaren zijn aan het knokken voor de punten in de competitie om degradatie te voorkomen. Momenteel staat Sparta veertiende, maar dat zegt niets... Beide ploegen willen winnen om zo goede zaken te doen in de Eredivisie.

Eerder dit seizoen won Feyenoord met grote cijfers van Sparta. Het werd 6-1 in De Kuip met doelpunten van Tonny Vilhena, Jens Toornstra, Nicolai Jörgensen (2x), Eric Botteghin en Eljero Elia. Laten we dat feestje nog maar eens over doen!

Wat denk jij dat de uitslag wordt tussen Feyenoord en Sparta? Voorspel hier de uitslag van de wedstrijd en wie weet ben jij dan de winnaar en win je een leuke Feyenoord-prijs! Speel jij ook mee?

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!