Voorspel de uitslag van SC Heerenveen - Feyenoord!

Voorspel de uitslag van SC Heerenveen - Feyenoord!

Elke week kunnen jullie als Kameraadjes de uitslag van de wedstrijd van Feyenoord voorspellen om kans te maken op een leuke Feyenoord-prijs… Dit keer de wedstrijd tussen SC Heerenveen en Feyenoord! In de eerste wedstrijd dit seizoen wisten de Rotterdammers niet te winnen van de Friezen. Dit keer wel?

Het blijven spannende weken voor de mannen van trainer Giovanni van Bronckhorst. Ze kunnen nu niet verslappen en gaan weer vol voor de drie punten. Ook Heerenveen heeft de punten hard nodig om de play-offs te halen. Afgelopen weekend ging de ploeg van Jurgen Streppel nog onderuit tegen stadsgenoot Excelsior: 4-1. Een verrassende uitslag, omdat de Friezen juist bezig zijn aan een goed seizoen. In De Kuip werd de uitslag eerder dit seizoen niet voor niets 2-2. Toen scoorde Rick Karsdorp zijn eerste Feyenoord doelpunt. Wordt het tijd voor zijn tweede treffer aankomende zondag in de wedstrijd tegen Heerenveen?

Wat denk jij dat de uitslag wordt tussen Feyenoord en SC Heerenveen? Voorspel hier de uitslag van de wedstrijd en wie weet ben jij dan de winnaar en win je een leuke Feyenoord-prijs! Speel jij ook mee?

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan gratis toegang tot evenementen, waaronder het Kameraadjes Voetbalfeest!