Voorspel de uitslag van SC Cambuur – Feyenoord

Zijn jullie al bijgekomen van de spannende wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen FC Utrecht? Ja? Gelukkig maar, want de volgende wedstrijd staat al weer voor de deur! Zondag speelt Feyenoord om half drie de eerste uitwedstrijd van het seizoen. Dat doet de ploeg van Giovanni van Bronckhorst tegen SC Cambuur uit Leeuwarden.

Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland en dat is een plek waar Feyenoord maar al te graag komt. De Rotterdammers verloren namelijk nog nooit in het Cambuurstadion. Van de zeven eerdere wedstrijden bij SC Cambuur won Feyenoord er maar liefst zes en werd er één keer gelijkgespeeld. Hopelijk kunnen we daar zondag weer een overwinning aan toevoegen en misschien zien we dan ook wel een aantal nieuwe gezichten in actie komen voor Feyenoord. De afgelopen week kwam spits Michiel Kramer over ADO Den Haag en ook Eric Botteghin is Feyenoorder. De Braziliaanse verdediger komt over van bekerwinnaar FC Groningen.

Wat verwacht jij van de wedstrijd tussen SC Cambuur en Feyenoord? Voorspel de uitslag en maak kans op een leuke Feyenoord-prijs! Vul hier jouw voorspelling in: http://kameraadjes.feyenoord.nl/voorspel-de-uitslag 

 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!