Voorspel de uitslag van Roda JC – Feyenoord

Komende zondag speelt Feyenoord de derde uitwedstrijd van het seizoen. Daarvoor zal de selectie van Giovanni van Bronckhorst een flink eind moeten rijden. In Limburg staat namelijk de uitwedstrijd tegen Roda JC op het programma.

Roda JC is een ploeg die vorig seizoen nog in de Jupiler League actief was. De ploeg uit Kerkrade eindigde het seizoen in de Eerste divisie als derde, maar wist zich via de nacompetitie toch nog naar de Eredivisie te spelen. Komende zondag mag Eljero Elia ook meedoen voor Feyenoord. Hij  kreeg maandag in een wedstrijd van Jong Feyenoord een rode kaart, maar de KNVB besloot dat er niet genoeg bewijs was om Eljero ook te schorsen.

Hopelijk is de flitsende buitenspeler tegen Roda JC net zo belangrijk als in de laatste wedstrijd van Feyenoord. Toen scoorde hij namelijk het winnende doelpunt tegen Willem II. Hoe denk jij dat Feyenoord het zal gaan doen tegen Roda JC? Voorspel de uitslag en maak kans op een leuke Feyenoord-prijs! Vul hier jouw voorspelling in kameraadjes.feyenoord.nl/voorspel-de-uitslag. 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan een gratis rondleiding door De Kuip!