Voorspel de uitslag van PSV - Feyenoord

De wedstrijd van afgelopen zondag tussen Feyenoord en Vitesse mocht al voorzichtig een topper genoemd worden, de wedstrijd van komende zondag is een topper met een dik vet uitroepteken! Feyenoord gaat namelijk op bezoek bij landskampioen PSV.

En dat doet de ploeg van Giovanni van Bronckhorst met de volle buit aan punten na drie wedstrijden. FC Utrecht, SC Cambuur en Vitesse werden verslagen, terwijl PSV dit seizoen alleen wist te winnen van FC Groningen en twee keer punten verloor na gelijke spelen bij ADO Den Haag en SC Heerenveen. Dat geeft Feyenoord dus een heel andere uitgangspositie dan voorafgaand aan de wedstrijd van vorig seizoen. Toen, op een koude woensdagavond in december, moest Feyenoord winnen om nog aan te kunnen haken bij PSV. Het zou uiteindelijk de meest spectaculaire wedstrijd van het Eredivisieseizoen worden. Feyenoord kwam voor, PSV maakte gelijk, Feyenoord kwam wéér voor, maar PSV maakte ook wéér gelijk. PSV kwam voor, maar in de laatste minuut maakte Feyenoord gelijk! De knotsgekke wedstrijd leek in een gelijkspel te eindigen, maar in de laatste seconden van de wedstrijd sloeg PSV alsnog toe: 4-3. Het Philips Stadion van PSV ontplofte en Feyenoord bleef verslagen achter.

Laten we hopen op een beter resultaat in deze editie van PSV tegen Feyenoord. Hoe denk jij dat de topper zal gaan eindigen? Voorspel de uitslag en maak kans op een leuke Feyenoord-prijs! Vul hier jouw voorspelling in kameraadjes.feyenoord.nl/voorspel-de-uitslag 

 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!