Voorspel de uitslag van PEC Zwolle - Feyenoord!

Voorspel de uitslag van PEC Zwolle - Feyenoord!

Elke week kunnen jullie als Kameraadjes de uitslag van de wedstrijd van Feyenoord voorspellen om kans te maken op een leuke Feyenoord-prijs… Deze week een dubbel programma voor de mannen van Giovanni van Bronckhorst. Afgelopen woensdag de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles, aankomend weekend wedstrijd nummer twee: PEC Zwolle uit. Wordt het net zo’n mooie wedstrijd als woensdag?

Feyenoord heeft tegen Go Ahead Eagles goede zaken gedaan in de strijd om de titel. Door de acht doelpunten die de Rotterdammers maakten, werd het doelsaldo flink verbeterd. Het puntenverschil met de nummer twee is niet veranderd en dat betekent dat de mannen van Giovanni van Bronckhorst komende zondag weer moeten winnen om Ajax op afstand te houden. PEC Zwolle strijdt nog voor de play-offs om Europa League te spelen en zal er ook alles aan doen om drie punten te pakken. In De Kuip eerder dit seizoen eindigde het duel tussen deze twee ploegen in een 3-0 overwinning voor Feyenoord. Kuijt, El Ahmadi en Toornstra maakten toen de doelpunten voor Feyenoord. Wie gaan er nu scoren?

Wat denk jij dat de uitslag wordt tussen PEC Zwolle en Feyenoord? Voorspel hier de uitslag van de wedstrijd komende zondag om 14:30 uur in Zwolle. Wie weet ben jij dan de winnaar en win je een leuke Feyenoord-prijs! Speel jij ook mee?

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan 10% korting in de (online) Feyenoord Fanshop!