Voorspel de uitslag van het kampioensduel Feyenoord - Heracles Almelo!

Voorspel de uitslag van het kampioensduel Feyenoord - Heracles Almelo!

Elke week kunnen jullie als Kameraadjes de uitslag van de wedstrijd van Feyenoord voorspellen om kans te maken op een leuke Feyenoord-prijs… Aankomend weekend jullie laatste kans op deze prijs en kans nummer twee voor de mannen van Giovanni van Bronckhorst om kampioen van Nederland te worden: thuis tegen Heracles Almelo!

Het is alweer de allerlaatste wedstrijd van dit Eredivisieseizoen. We hebben mooie wedstrijden gezien in de competitie, beker en natuurlijk ook de Europa League. Maar het spannendste moment moet nog komen en dat is aankomende zondag. In de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo moeten er drie punten gepakt worden om kampioen te worden! De tegenstander strijdt nog voor een play-off ticket voor Europees voetbal en heeft nog één punt nodig. De ploeg van John Stegeman zal er daarom ook alles aan doen om die negende plek vast te houden. De tussenstanden op de andere velden zullen ook zondag weer erg belangrijk zijn, maar als wij gewoon zorgen dat we winnen, kunnen we een groot feest gaan vieren. Kunnen jullie nog met de spanning omgaan?

Wat denk jij dat de uitslag wordt tussen Feyenoord en Heracles Almelo? Voorspel hier de uitslag van de wedstrijd komende zondag om 14:30 uur in De Kuip. Wie weet ben jij dan de winnaar en win je een leuke Feyenoord-prijs! Speel jij ook mee?

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!