Voorspel de uitslag van Go Ahead Eagles - Feyenoord

Voorspel de uitslag van Go Ahead Eagles - Feyenoord

Na de afgelopen twee wedstrijden in de Eredivisie niet te hebben gewonnen, telt er aanstaande zondag maar één ding voor Feyenoord en dat is winnen. Dat zal dan moet gebeuren in Deventer wanneer onze mannen op bezoek gaan bij Go Ahead Eagles.

Feyenoord speelde tegen Ajax en sc Heerenveen twee goede wedstrijden, maar de mannen van Giovanni van Bronckhorst kwamen niet verder dan twee gelijke spelen. Toch staat de rood-witte brigade nog steeds ongeslagen bovenaan en is er met het vertrouwen van de spelers niks gebeurd. Wanneer ze zondag in Deventer weten te winnen zullen alle spelers met een goed gevoel de interlandperiode ingaan.

Go Ahead Eagles staat op een teleurstellende voorlaatste plaats in de Eredivisie en de mannen uit Deventer kunnen dus wel een succesje gebruiken. Aan Feyenoord de taak om dat zondag nog niet te laten gebeuren.

Denk jij dat Feyenoord deze editie tegen Go Ahead Eagles weet te winnen? Voorspel hier de uitslag van deze wedstrijd en wie weet win jij een leuke Feyenoord-prijs!

 

 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan een gratis rondleiding door De Kuip!