Voorspel de uitslag van Feyenoord - FC Utrecht!

Voorspel de uitslag van Feyenoord - FC Utrecht!

Elke week kunnen jullie als Kameraadjes de uitslag van de wedstrijd van Feyenoord voorspellen om kans te maken op een leuke Feyenoord-prijs… Aankomend weekend de wedstrijd tegen nummer vier van de Eredivisie: FC Utrecht! Weten de mannen van Giovanni van Bronckhorst, net als vorig seizoen thuis tegen Utrecht, drie punten te pakken?

Het was vorige week een drukke week voor Feyenoord. Er werd één keer gewonnen, één keer gelijkgespeeld en jammer genoeg ook één keer verloren. Door deze resultaten is het verschil in de competitie tussen Ajax en Feyenoord nu één punt. Dat betekent dat er komende zondag gewonnen moet worden om deze voorsprong te behouden. FC Utrecht is de eerst komende tegenstander in de titelrace. De ploeg van trainer Erik ten Hag presteert heel erg goed, zij staan op de vierde plaats met 53 punten. Vorig weekend werd er overtuigend gewonnen met 3-0 van FC Twente en ook in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord eerder dit seizoen behaalde Utrecht een goed resultaat: 3-3. Maaaaaar, we weten het hé Kameraadjes, wij zijn thuis op ons sterkst!

Wat denk jij dat de uitslag wordt tussen Feyenoord en FC Utrecht? Voorspel hier de uitslag van de wedstrijd komende zondag om 14:30 uur in De Kuip. Wie weet ben jij dan de winnaar en win je een leuke Feyenoord-prijs! Speel jij ook mee?

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan een gratis rondleiding door De Kuip!