Voorspel de uitslag van Feyenoord - Sparta Rotterdam

Na een afwezigheid van zes jaar staat aanstaande zondag eindelijk weer de Rotterdamse derby tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam op het programma.

Sparta, dat vorig seizoen dik verdiend kampioen werd in de Jupiler League, doet het ook dit seizoen erg goed in de Eredivisie. De ploeg van Alex Pastoor speelt leuk voetbal en staat op dit moment op een knappe negende plek in de competitie. Zo werden onder andere sc Heerenveen en PSV, voor de KNVB beker, op het Kasteel verslagen. De mannen uit Spangen willen ook graag in De Kuip stunten.

Aan Feyenoord de taak om dat zondagmiddag niet te laten gebeuren. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst beleeft niet zijn beste periode in de Eredivisie, maar staat nog altijd bovenaan. En dat willen onze mannen ook zo houden, zeker wanneer stadsgenoot Sparta op bezoek komt. 'Wij moeten van onze eigen kracht uit gaan en zorgen dat wij thuis van Sparta winnen', aldus Jan-Arie van der Heijden.

Denk jij dat Feyenoord deze editie tegen Sparta Rotterdam weet te winnen? Voorspel hier de uitslag van deze wedstrijd en wie weet win jij een leuke Feyenoord-prijs!

 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan 10% korting in de (online) Feyenoord Fanshop!