Voorspel de uitslag van Feyenoord - PSV!

Voorspel de uitslag van Feyenoord - PSV!

Elke week kunnen jullie als Kameraadjes de uitslag van de wedstrijd van Feyenoord voorspellen om zo kans te maken op een leuke Feyenoord-prijs. Deze week dus de topper tussen Feyenoord en PSV! Kan Feyenoord net als in Eindhoven eerder dit seizoen drie belangrijke punten pakken?

De eerste topper van 2017 is dus aankomende zondag in De Rotterdamse Kuip. Feyenoord neemt het op tegen concurrent PSV. De Eindhovenaren staan derde in de Eredivisie en zijn net als de Rotterdammers goed bezig. Beide ploegen verloren daarom ook nog geen punt in het nieuwe jaar, maar één ding is zeker; daar gaat zondag verandering in komen. Wanneer Feyenoord weet te winnen is het gat elf punten met nog tien wedstrijden te gaan. Dat is een groot verschil en daarom zal PSV er alles aan gaan doen om te winnen van Feyenoord. Ook de mannen van Giovanni van Bronckhorst zijn gebrand op drie punten om PSV daarmee als concurrent af te schudden. Het beloofd dus weer een spannende wedstrijd te worden…

Vorig seizoen werd de wedstrijd in De Kuip tegen PSV verloren met 0-2. Toen moesten de Rotterdammers winnen om bij PSV in de buurt te blijven, maar nu is dat andersom. Laten we daarom hopen dat de uitslag zondag ook andersom is.

Wat denk jij dat de uitslag wordt tussen Feyenoord en PSV? Voorspel hier de uitslag van de wedstrijd en wie weet ben jij dan de winnaar en win je een leuke Feyenoord-prijs! Speel jij ook mee?

Word ook Kameraadje!

Je ontvangt dan vijf keer per seizoen het Kameraadjes Magazine, waarin je alles leest over jouw Feyenoord-helden!