Voorspel de uitslag van Feyenoord - PEC Zwolle (competitie)

Voorspel de uitslag van Feyenoord - PEC Zwolle (competitie)

Wat een heerlijke bekeravond was het gisteren! Met PEC Zwolle kwam er een ploeg naar Rotterdam die het de afgelopen seizoenen goed deed in het bekertoernooi, maar Feyenoord liet duidelijk merken dat er niets te halen viel in De Kuip.

In een uitverkocht stadion begon Feyenoord met de debuterende Simon Gustafson in de basis. Met de jonge Zweed begon de ploeg van Giovanni van Bronckhorst meteen fel aan de wedstijd. Het duurde dan ook niet lang voordat het eerste doelpunt was gemaakt. Na een voorzet van Karim El Ahmadi werkte PEC Zwolle-speler Dirk Marcellis de bal in eigen doel: 1-0. In de tweede helft trok Feyenoord de wedstrijd definitief naar zich toe door twee doelpunten van Dirk Kuyt. Na de wedstrijd werd er geloot voor de volgende ronde van de KNVB beker en daarbij werd Feyenoord gekoppeld aan Ajax. Een mooie wedstrijd om naar uit te kijken dus!

Komende zondag speelt Feyenoord weer tegen PEC Zwolle in De Kuip, dit keer in competitieverband. Coentje is ook nu weer benieuwd wat jouw verwachtingen zijn voor de wedstrijd tegen de ploeg uit de hoofdstad van Overijssel. Vul hier jouw voorspelling in en maak meteen kans op een leuke Feyenoord-prijs! 

 

 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!