Voorspel de uitslag van Feyenoord - Go Ahead Eagles!

Voorspel de uitslag van Feyenoord - Go Ahead Eagles!

Elke week kunnen jullie als Kameraadjes de uitslag van de wedstrijd van Feyenoord voorspellen om kans te maken op een leuke Feyenoord-prijs… Deze week een dubbel programma voor de mannen van Giovanni van Bronckhorst. Allereerst de wedstrijd tussen Feyenoord en Go Ahead Eagles! Gaan we na het verlies tegen Ajax weer winnen?

Feyenoord - Go Ahead Eagles is een wedstrijd tussen de nummer één en nummer zeventien van de Eredivisie. Feyenoord wil revanche nemen voor afgelopen weekend, terwijl Go Ahead Eagles opnieuw drie punten wil pakken. De ploeg uit Deventer, onder leiding van nieuwe trainer Robert Maaskant, won verrassend met 2-1 bij FC Twente. Go Ahead Eagles mag daarom niet onderschat worden, want ook in de eerste wedstrijd dit seizoen tegen Feyenoord wonnen zij. Toen was de einduitslag 1-0. Kunnen de Rotterdammers de voorsprong van drie punten in de competitie vasthouden?

Wat denk jij dat de uitslag dit keer wordt tussen Feyenoord en Go Ahead Eagles? Voorspel hier de uitslag van de wedstrijd. Wie weet ben jij dan de winnaar en win je een leuke Feyenoord-prijs! Speel jij ook mee?

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan 10% korting in de (online) Feyenoord Fanshop!