Voorspel de uitslag van Feyenoord - FC Utrecht

Voorspel de uitslag van Feyenoord - FC Utrecht

Yes! Eindelijk gaat de Eredivisie weer beginnen. Feyenoord speelt zaterdag de eerste wedstrijd van het seizoen in de eigen Kuip tegen FC Utrecht. Het belooft een spannende avond te worden. Natuurlijk omdat er nu om het 'echie' wordt gespeeld, maar ook omdat een aantal nieuwe gezichten hun competitiedebuut voor Feyenoord hoopt te maken.

Bijvoorbeeld Marko Vejinovic en Jan-Arie van der Heijden. Beiden kwamen over van Vitesse en zeiden al direct na hun contractondertekening dat ze superveel zin hebben in de eerste competitiewedstrijd in De Kuip. Ook het grote Zweedse talent Simon Gustafson is nieuw in Rotterdam en hoopt zaterdag voor het eerst kennis te maken met Het Legioen en natuurlijk alle Kameraadjes. En wat denk je van Eljero Elia! Vijf jaar geleden schitterde Eljero nog op het WK in Zuid-Afrika en nu hoopt hij dit seizoen te gaan knallen in De Kuip, al zal de wedstrijd tegen FC Utrecht waarschijnlijk nog net iets te vroeg komen voor hem. 

Één speler die deze zomer de selectie van Giovanni van Bronckhorst kwam versterken is alles behalve nieuw in De Kuip: Dirk Kuyt. De blonde Katwijker wist al heel vaak het net te vinden voor Feyenoord en keert na een avontuur van negen jaar in het buitenland, waar hij speelde voor Liverpool en Fenerbahçe, eindelijk weer terug in zijn stadion: De Kuip. Wat het nóg iets meer bijzonder maakt is dat Dirk zijn Eredivisie-rentree maakt tegen de club waar zijn professionele carrière begon: FC Utrecht. Voor de club uit de Domstad, de bijnaam van de stad Utrecht, speelden vroegen ook Jens Toornstra en de nieuwe assistent-trainer Jan Wouters.

Als Kameraadje heb jij natuurlijk veel verstand van voetbal. Daarom zijn we enorm benieuwd naar jouw voorspelling voor de wedstrijd Feyenoord – FC Utrecht. Heb je de uitslag goed? Dan maak je kans op een leuke Feyenoord-prijs! Vul hier jouw voorspelling in! http://kameraadjes.feyenoord.nl/voorspel-de-uitslag 

 

 

 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!