Voorspel de uitslag van Feyenoord - Excelsior

Voorspel de uitslag van Feyenoord - Excelsior

Na het teleurstellende gelijkspel van afgelopen zondag tegen Ajax is er voor de mannen van Giovanni van Bronckhorst geen tijd om te treuren. Woensdagavond wacht namelijk Excelsior alweer in de tweede ronde van de KNVB beker.

Het bekeravontuur van vorig seizoen was het hoogtepunt voor elke Feyenoord-supporter. Ook dit seizoen willen onze mannen weer succesvol zijn in het toernooi om de KNVB beker. De eerste bekerwedstrijd van dit seizoen werd goed doorstaan, want FC Oss werd in De Kuip met 4-1 verslagen. Nu wacht Excelsior als volgende tegenstander. De Kralingers komen op woensdagavond naar De Kuip en hopen voor een stunt te kunnen zorgen in deze Rotterdamse derby. De brigade van trainer Mitchell van der Gaag presteert de laatste weken wat minder in de Eredivisie en kan een succesje wel gebruiken. Aan Feyenoord de taak om dit niet te laten gebeuren. 'Wij willen net als vorig seizoen wat bereiken met dit elftal. Dat kan dus ook in de beker, dus daar gaan we vol voor', aldus doelman Brad Jones.
Denk jij dat Feyenoord deze editie tegen Excelsior weet te winnen? Voorspel hier de uitslag van deze wedstrijd en wie weet win jij een leuke Feyenoord-prijs!

 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!