Voorspel de uitslag van Feyenoord - AZ!

Voorspel de uitslag van Feyenoord - AZ!

Elke week kunnen jullie als Kameraadjes de uitslag van de wedstrijd van Feyenoord voorspellen om kans te maken op een leuke Feyenoord-prijs… Dit keer de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ! Vorig seizoen wist Feyenoord twee keer te winnen in De Kuip. Wat gaat de uitslag dit jaar worden?

Na het verlies van vorige week tegen Sparta wil Feyenoord dit keer drie punten pakken. Dat moet gebeuren tegen AZ, de nummer vijf van de Eredivisie. Het beloofd een moeilijke wedstrijd te worden tegen de ploeg van John van den Brom, die de laatste tijd wisselende resultaten heeft. Afgelopen seizoen kwamen de Alkmaarders ook op bezoek, twee keer zelfs. Zowel in de competitie als in de beker werd het 3-1 voor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst. In de competitiewedstrijd was Dirk Kuijt onze grote man, hij scoorde een hattrick!

Tijdens de vorige wedstrijd in De Kuip was het groot feest. Toen werd PSV met 2-1 verslagen. Er zijn nog negen duels te spelen, voordat er misschien nog wel een veel groter feest komt. Maar aankomende zondag om 14:30 uur eerst AZ!

Wat denk jij dat de uitslag wordt tussen Feyenoord en AZ? Voorspel hier de uitslag van de wedstrijd en wie weet ben jij dan de winnaar en win je een leuke Feyenoord-prijs! Speel jij ook mee?

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!