Voorspel de uitslag van Feyenoord - Ajax

Voorspel de uitslag van Feyenoord - Ajax

Kameraadjes, zijn jullie al klaar voor aanstaande zondag? Aankomend weekend staat de mooiste wedstrijd van het jaar weer op het programma: Feyenoord tegen Ajax.

De Klassieker is altijd al een speciale wedstrijd geweest, maar nu wordt er echt al weken lang uitgekeken naar deze topper. Feyenoord is de trotse koploper van de Eredivisie met een voorsprong van vijf punten op de aartsrivaal uit Amsterdam. Ajax zal er zondagmidag om half 3 alles aan willen doen om dichterbij Feyenoord te komen op de ranglijst van de Eredivisie.

De mannen van Giovanni van Bronckhorst willen juist het gat van vijf punten vergroten naar acht punten. 'Wij zijn klaar voor Ajax en dat willen we zondag graag laten zien', aldus aanvoerder Dirk Kuyt. Beide ploegen hebben heel veel vertrouwen, maar Feyenoord zal willen laten zien wie de baas is. De Kuip zal helemaal vol zitten met 45.000 dol enthousiaste supporters. Kortom, het gaat een fantastische Klassieker worden!

Denk jij dat Feyenoord deze editie tegen Ajax weet te winnen? Voorspel hier van deze wedstrijd en wie weet win jij een leuke Feyenoord-prijs!

 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!