Voorspel de uitslag van Feyenoord - ADO Den Haag

Voorspel de uitslag van Feyenoord - ADO Den Haag

Beste Kameraadjes, Feyenoord mag bijna gaan genieten van een dik verdiende winterstop, maar voordat het zover is spelen onze mannen nog twee belangrijke wedstrijden. Te beginnen met vanavond wanneer ADO Den Haag op bezoek komt in De Kuip tijdens de achste finale van de KNVB beker.

Onze mannen rekenden in de vorige rondes vrij makkelijk af met FC Oss en stadsgenoot Excelsior. ADO had meer moeite om door te gaan in het bekertoernooi. Eerst werd NEC na strafschoppen verslagen en daarna werd er met veel moeite gewonnen van Telstar. De winnaar van vanavond gaat door naar de kwartfinale van de KNVB beker.

Wanneer beide ploegen vanavond het veld opkomen, treft Feyenoord een ander ADO dan drie maanden geleden. Toen stonden de Hagenzen op een knappe derde plaats met tien punten uit vier wedstrijden. Daarna is het een stuk minder gegaan met de groen-gele brigade, want er werd nog maar één keer gewonnen in de Eredivisie. De slechte periode van ADO begon toen er in september van Feyenoord werd verloren met 3-1. Laten we hopen dat onze mannen vanavond weer succesvol zijn tegen ADO Den Haag. Denk jij dat Feyenoord deze bekereditie tegen ADO Den Haag weet te winnen? Voorspel hier de uitslag van deze wedstrijd en wie weet win jij een leuke Feyenoord-prijs!

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!