Voorspel de uitslag van Feyenoord-ADO Den Haag

Aanstaande zondag is het gelukkig weer zover! Feyenoord hervat dan na twee weken rust eindelijk de competitie met een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Onze mannen willen de zegereeks van vier wedstrijden graag voortzetten tegen de Hagenezen.

Wanneer ADO zondag op bezoek komt in De Kuip kunnen we spreken van een topwedstrijd. De groen-gele brigade uit Den Haag staat op een keurige derde plaats met tien punten uit vier duels. Onder leiding van de nieuwe trainer Zeljko Petrovic spelen de Hagenezen fris voetbal en blijkt het een lastig te kloppen ploeg. ADO zal daarom ook net zoals vorig seizoen graag willen stunten in het mooiste stadion van Nederland.

De ploeg van Giovanni van Bronckhorst is nog altijd de trotse koploper van de Eredivisie en wilt deze positie blijven vasthouden. Tegen de Hagenezen zullen onze mannen daarom vanaf minuut één vol gas moeten geven om weer een mooi resultaat neer te kunnen zetten."We zullen 100 procent energie in die wedstrijd moeten steken en laten zien dat wij meer kwaliteit hebben dan ADO'', aldus Steven Berghuis. Denk jij dat Feyenoord deze editie tegen ADO Den Haag weet te winnen? Voorspel hier de wedstrijd en wie weet win jij een leuke Feyenoord-prijs! 

 

 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan 10% korting in de (online) Feyenoord Fanshop!