Voorspel de uitslag van Feyenoord – Zorya Luhansk

Voorspel de uitslag van Feyenoord – Zorya Luhansk

Na afgelopen zondag weer drie punten te hebben gepakt, gaat Feyenoord donderdagavond met een goed gevoel het derde groepsduel van de Europa League in. In de eigen Kuip ontvangen de mannen van Giovanni van Bronckhorst het Oekraïense Zorya Luhansk.

De Oekraïense tegenstander is geen onbekende voor Feyenoord, want twee jaar geleden speelden onze mannen ook al tegen Zorya Luhansk. In De Kuip won Feyenoord toen met 4-3 en plaatste zich zo voor de groepsfase van de Europa Leaque. Makkelijk ging het toen niet, want pas in blessuretijd scoorde Elvis Manu de winnende goal.

Makkelijk zal het morgen ook zeker niet worden, want Zorya Luhansk speelde eerder al gelijk tegen Fenerbahce en verloor pas vlak voor tijd van het grote Manchester United. Tegen datzelfde Manchester United wist Feyenoord nog te verassen door met 1-0 te winnen, waardoor alle supporters dol enthousiast het stadion verlieten. Alle Kameraadjes hopen morgenavond precies hetzelfde te kunnen doen.

Denk jij dat Feyenoord deze editie tegen Zorya Luhansk weet te winnen? Voorspel hier de uitslag van deze wedstrijd en wie weet win jij een leuke Feyenoord-prijs!

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan een gratis rondleiding door De Kuip!