Voorspel de uitslag van Feyenoord – Willem II

Door interlandvoetbal lag de Eredivisie een tijdje stil, maar aanstaande zondag is het eindelijk weer zover: een wedstrijd van Feyenoord! De ploeg van Giovanni van Bronckhorst speelt in De Kuip tegen Willem II.

En Willem II is een ploeg die niet te onderschatten valt. Vorig seizoen nam de ploeg uit Tilburg nog brutaal de punten mee uit De Kuip nadat het met 1-2 won. Die avond waren twee oud-Feyenoorders de uitblinkers bij Willem II: Samuel Armenteros en Kostas Lamrpou. Armenteros speelt inmiddels in Kazachstan, Lamprou staat nog steeds onder de lat bij de Tricolores, de bijnaam van Willem II. De Griekse doelman zal zondag dus veel oude bekenden tegenkomen bij zijn bezoek in Rotterdam. Wie dan misschien ook wat bekende gezichten treft is Kenneth Vermeer. Als jonge keeper werd hij een jaar verhuurd aan de Brabanders, dus ook hij neemt het op tegen zijn oude club.

Laten we hopen dat Feyenoord dit keer wél de drie punten in eigen huis kan houden tegen Willem II. Hoe denk jij dat de wedstrijd zal eindigen? Voorspel de uitslag en maak kans op een leuke Feyenoord-prijs! Vul hier jouw voorspelling in kameraadjes.feyenoord.nl/voorspel-de-uitslag. 

 

 

 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als vlaggenkind of middencirkelmascotte op het veld te staan!