Voorspel de uitslag van PSV - Feyenoord

Voorspel de uitslag van PSV - Feyenoord

Na de prachtige overwinning tegen Manchester United spelen onze mannen zondag de volgende topwedstrijd. In Eindhoven gaat Feyenoord op bezoek bij nummer twee PSV en daar hopen de mannen van Giovanni van Bronckhorst de koppositie vast te kunnen houden.

Het duel tegen de Eindhovenaren is niet alleen een topwedstrijd qua historie, maar ook als we nu naar de ranglijst kijken. Feyenoord is nog altijd de trotse koploper van de Eredivisie met 15 punten uit vijf wedstrijden. PSV volgt de Rotterdammers met 13 punten uit vijf duels. Ook de mannen van PSV-trainer Philip Cocu speelden afgelopen week Europees, maar waren minder succesvol. Atletico Madrid bleek met minimale cijfers te sterk: 0-1.

Feyenoord zal zondag 90 minuten lang scherp moeten blijven, want de Eindhovenaren zullen erop azen om de kater van de nederlaag tegen Atletico Madrid weg te spoelen. "Gister was mooi, maar zondag wacht PSV alweer en dan zullen we weer alles moeten geven om een goed resultaat te kunnen halen", zei Eric Botteghin tijdens de voorbeschouwing. Denk jij dat Feyenoord deze editie tegen PSV weet te winnen? Voorspel hier de uitslag van de topper in Eindhoven en wie weet win jij een leuke Feyenoord-prijs!

 

Word ook Kameraadje!

Je ontvangt dan vijf keer per seizoen het Kameraadjes Magazine, waarin je alles leest over jouw Feyenoord-helden!