Voorspel de uitslag van Feyenoord – PEC Zwolle (KNVB-beker)

Voorspel de uitslag van Feyenoord – PEC Zwolle (KNVB-beker)

Feyenoord speelt deze week niet één, maar twee keer tegen PEC Zwolle in De Kuip. Zondag voor de competitie en komende donderdag voor de KNVB-beker. En met de Zwollenaren treft de ploeg van Giovanni van Bronckhorst een ware ‘Cupfighter’.

Een ‘Cupfighter’ is namelijk een team dat het vaak goed doet in het bekertoernooi. En goed doet PEC Zwolle het de afgelopen jaren zeker. De ploeg van trainer Ron Jans won twee seizoenen geleden op spectaculaire wijze de bekerfinale van Ajax. De Amsterdammers waren die dag favoriet voor de eindzege, maar PEC Zwolle won met maar liefst 5-1. Vorig seizoen had de ploeg uit Zwolle, de hoofdstad van Overijssel minder geluk in de bekerfinale. Toen was namelijk FC Groningen met 2-0 te sterk.

Feyenoord hoopt natuurlijk tegen PEC Zwolle de eerste stap richting de finale te zetten. Een finale die traditiegetrouw in De Kuip wordt gespeeld. Mooier kan toch bijna niet? Coentje is weer heel benieuwd wat jouw verwachtingen zijn voor Feyenoord – PEC Zwolle. Vul hier jouw voorspelling in en maak meteen kans op een leuke Feyenoord-prijs! 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan een gratis rondleiding door De Kuip!