Voorspel de uitslag van Feyenoord – FC Twente

Na de interlandonderbreking gaat het komend weekend eindelijk weer los: de Eredivisie. Feyenoord begint het laatste blok wedstrijden voor de winterstop met een thuiswedstrijd tegen FC Twente.

‘Onze doelstelling is om alle wedstrijden tot de winteronderbreking te winnen’. Dit zei Karim El  Ahmadi voorafgaand aan de thuiswedstrijd van komende zondag tegen FC Twente. Om die doelstelling te halen zal Feyenoord na FC Twente ook moeten winnen van Excelsior, Heracles Almelo FC Groningen en NEC én de volgende ronde van het bekertoernooi moeten halen ten koste van Willem II. Geen makkelijke opgave dus.

FC Twente is een ploeg die een moeilijk seizoen doormaakt. Ondanks de aanwezigheid van sterspeler Hakim Ziyech wist de ploeg uit Enschede nog maar twee keer te winnen. ‘Toch valt FC Twente niet te onderschatten’, vertelde Terence Kongolo aan Coentje. Wat denk jij van de wedstrijd tegen de Tukkers, de bijnaam van FC Twente? Voorspel de uitslag via deze link en maak kans op een leuke Feyenoord-prijs!

  

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!