Voorspel de uitslag van Feyenoord – Ajax

Voorspel de uitslag van Feyenoord – Ajax

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover: De Klassieker! Voor de tweede keer in twee weken is Ajax de tegenstander in De Kuip.

Want vorige week woensdag stond Feyenoord in De Kuip ook al tegenover de eeuwige rivaal uit Amsterdam. Toen in het kader van het bekertoernooi. Het was een bloedstollende wedstrijd met enorm veel strijd, maar lange tijd zonder doelpunten. Tot de allerlaatste seconde van de wedstrijd. Karim El Ahmadi draaide de bal het strafschopgebied in en nota bene Ajax-verdediger Joël Veltman werkte de bal in eigen doel: 1-0 voor Feyenoord! En nog veel belangrijker: winst op Ajax en een plek in de volgende ronde van de KNVB-beker.

Komende zondag zal wederom ontzettend spannend worden, want dit keer is de inzet drie hele belangrijke punten in de Eredivisie. Na de nederlaag van Feyenoord bij ADO Den Haag staat Ajax alleen aan kop van de ranglijst met drie punten voorsprong op de ploeg van Giovanni van Bronckhorst. Denk jij dat Feyenoord het gat met de Amsterdammers kan dichten op de ranglijst? Vul hier jouw voorspelling van De Klassieker in en maak kans op een leuke Feyenoord-prijs!

 

Word ook Kameraadje!

Je maakt dan kans om als wedstrijdmascotte het veld op te lopen met een speler!