Voorspel de uitslag van Fenerbahce-Feyenoord

Na de geweldige overwinning in de eerste poulewedstrijd tegen Manchester United, speelt Feyenoord morgenavond zijn tweede wedstrijd in de poulefase van de Europa Leaque. In Istanbul nemen onze mannen het op tegen Fenerbahce.

De Turkse topclub wordt sinds kort getraind door Dick Advocaat en staat op dit moment zevende in de Turkse competitie. Afgelopen weekend werd de tweede overwinning van het seizoen geboekt. Fenerbahce heeft nog niet zijn beste vorm te pakken, maar heeft kwaliteit genoeg om het Feyenoord lastig te maken. Bekende namen in de Turkse selectie zijn Gregory van der Wiel, Jeremain Lens en Robin van Persie.

De mannen van Giovanni van Bronckhorst reizen na de 5-0 overwinning op Roda JC met een goed gevoel naar Istanbul. In de grootste stad van Turkije zullen onze mannen proberen om het fantastische resultaat tegen Manchester United een mooi vervolg te kunnen geven.

Denk jij dat Feyenoord deze editie tegen Fenerbahce weet te winnen? Voorspel hier de uitslag van deze wedstrijd en wie weet win jij een leuke Feyenoord-prijs!

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan gratis toegang tot evenementen, waaronder het Kameraadjes Voetbalfeest!