Voorspel de uitslag van De Graafschap - Feyenoord

Feyenoord gaat aanstaande zondag voor het eerst in drieënhalf jaar weer eens op bezoek in Doetinchem. Daar staat namelijk uitwedstrijd tegen De Graafschap op het programma.

De Superboeren, de bijnaam van De Graafschap, speelde namelijk de afgelopen jaren in de Jupiler League. Vorig seizoen werd de ploeg uit Doetinchem slechts zesde op het tweede niveau van Nederland, maar via de nacompetitie wist de club zich toch naar de Eredivisie te spelen. En in de Eredivisie heeft De Graafschap het vooralsnog lastig. Vorige week werd in eigen huis pas het eerste punt binnengehaald in de wedstrijd tegen Willem II.  Daarnaast is het ook al ruim dertien jaar geleden dat Feyenoord voor de laatste keer, en tegelijkertijd ook de enige keer, verloor in Doetinchem.

De statistieken zijn dus in het voordeel van Feyenoord, maar dat zegt natuurlijk niets!  Coentje is ook nu weer benieuwd wat jouw verwachtingen zijn voor de wedstrijd tegen de ploeg uit de hoofdstad van Overijssel. Vul hier jouw voorspelling in en maak meteen kans op een leuke Feyenoord-prijs! 

Word ook Kameraadje!

Je krijgt dan een gratis rondleiding door De Kuip!